GTX 1050 Ti probléma?
Figyelt kérdés
Sajnos dvd meghajtóm jelenleg nincs működő, ezért töltöttem le hozzá drivert (garantáltan vele kompatibilist, win10 64-esre, nividia oldalról), de se korábbi se újabb verzióval nem működik rendesen, vagy a monitor nem is érzékeli, vagy a felbontás egy vicc, 1024-et tud maximum...bekapcsolásnál is hibát ír ki a gép "A konfigurációs rendszer inicializálása sikertelen volt"...van tippetek, ez mi lehet? Így még egy vga-val sem jártam...2018. máj. 8. 17:58
1/20 A kérdező kommentje:
Asus Cerberus egyébként :)
2018. máj. 8. 18:05
2/20 anonim válasza:
3/20 A kérdező kommentje:
alig két hete lett, így nem örülnék neki, eddig csak integrált volt benne :D
2018. máj. 8. 18:14
4/20 anonim válasza:
Integrált VGA le lett tiltva? Tápegység megfelelő?
5/20 A kérdező kommentje:
a táp egész biztos megfelelő (direkt hozzá lett rendelve pár hete,600w), az integráltat hol lehet letiltani? Bár az intel hd-s cucc eltűnt a kezelőfelületről, nem úgy néz ki, h azzal menne
2018. máj. 8. 19:21
6/20 anonim válasza:
Minthogy eddig integrált volt, felmerül bennem a kérdés:
Alaplapi kimenetről átdugtad a monitort a videokártya egyik kimenetére?
7/20 A kérdező kommentje:
Igen, megtörtént, szép próba, de nem ez a probléma :D
2018. máj. 8. 19:26
8/20 anonim válasza:
ahányszor itt találkozik az ember ezzel, sose lehet tudni :)
9/20 anonim válasza:
Milyen táp lett PONTOSAN véve? Az, hogy 600W van ráírva nem sokat jelent.
10/20 A kérdező kommentje:
[link] A hibaüzenet egy másik programmal volt összefüggésben, ami fura mód pont akkor jött elő, töröltem is, mert nem egy feltétlen szükséges program, azóta tv-n is próbáltam másik hdmi kábellel, nem volt jó ott sem, próbáltam másik vga foglalatban az alaplapon, ott is hasonló volt a gond :) innen feltételezem, vagy driver, vagy vga hiba lehet
2018. máj. 8. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!