Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win 7 mért nem ismer fel...

Win 7 mért nem ismer fel semmilyen USB internet adaptert?

Figyelt kérdés

Van négy fajta USB wifi adapter egyiket se ismeri fel

Illesztőprogram telepítése sikerten.

2018. máj. 7. 16:48
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
79%
Magától nem is fogja. Korlátozott az illesztőprogram adatbázisa. Azért egy max 3,5 GB -os telepítőtől ne várd már el, hogy az operációs rendszeren kívül még minden létező gyártó/típus wifi driverét tartalmazza. Le kell tölteni a drivert a gyártó oldaláról, és azzal telepíteni.
2018. máj. 7. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
P.O.C. leírta a lényeget. Annyit tennék hozzá, hogy 90%-ban jobb kerülni a Windows által feltett illesztőket, mivel vagy nem érhető el vele egy csomó funkció, vagy nem működnek úgy, ahogy kellene. Egyetlen kivétel talán a lemezvezérlő, azt jobb békén hagyni, ha van rá lehetőség.
2018. máj. 7. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam telepíteni drivert de nem lett úgy se jó , win 10 en működik
2018. máj. 15. 20:17
 4/4 P.O.C. ***** válasza:
Érdekes. Több száz adaptert telepítettem már életembe, de még nem volt olyan, hogy Windows 7 alatt nem tudtam működésre bírni a gyártói oldaláról letöltött driverrel (a nagyon régi B/G szabványú adaptereket kivéve). Valamit tuti benézel. Keress egy hozzáértő személyt, aki megcsinálja neked.
2018. máj. 16. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!