2 Monitor 1 videokártyába miért nem megy?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogyha a videokártyámba 1 hdm kábellel ősze van dugva a monitor és az működik és mellette DP(DisplayPort)abba bedugva a DP és annak a kábelnak a másik vége hdmi ami megy a TV-be és elindítom a gépet semmi csak a monitor megy ha rá megyek hogy észlel akkor nem történik semmi. Miért nem érzékeli a tv-t?2018. máj. 7. 16:39
1/9 anonim válasza:
Forditva csinald. Hdmi-hdmi a tv. Dp-hdmi a monitor.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy próbáltál segíteni de most a TV megy és a monitor nem és nem hiszem hogy a kábel rossz mert többel is próbáltam.
2018. máj. 7. 17:35
3/9 A kérdező kommentje:
ja és rá mentem hogy észlel és semmi
2018. máj. 7. 17:53
4/9 anonim válasza:
Akkor a display port megadta magat.
5/9 Koplárovics Béci válasza:
Ha csak DP-HDMI-vel és egy megjelenítővel próbálkozol, akkor van eredmény?
6/9 A kérdező kommentje:
Teljesen új a DP-HDMI kábel mert az nap vettem FOTOCOPY Kft.-töl
2018. máj. 9. 16:38
7/9 A kérdező kommentje:
Csak a DP-HDMI kábel nem működik magába. lehet hogy a BIOS-ban kell valamit?
2018. máj. 9. 16:51
8/9 A kérdező kommentje:
Valaki help
2018. szept. 1. 01:29
9/9 anonim válasza:
DP - HDMI kábel csak DP++ porttal működik. Ha nem ilyet használsz, aktív átalakító szükséges. Itt is jól leírják: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!