Ezek a vga-k még elviszik a mai játékokat és ezek a videók igazat mondanak?
Van egy eléggé alsó kategóriás gépem:
Intel Core i5 2500 non k
8 gb ddr3 ram
Corsair Vengeance 550M 550W táp
Venni szeretnék egy ma alsóközépkategorianak szamito vga-t ha ezek egyatal azok! Es en a gtx 580 3 gb-t meg az r9 270-et neztem ki magamnak! Ott van még az r7 370 is ha max 1-2 ezressel dragabb szoba johet az is csak erosebb ! Na meg az r9 270x-en is gondolkoztam de az 6-7k-val dragabb és arra nem hiszem, hogy lenne már keret 1600x900-as felbontasu a monitorom! Es ugy szeretnek jatszani , hogy kb minden minimum medium-on van 40-45 fps-el ha lehet akkor 50-el! Mondjuk ezen a felbontason is ha ultran akarok jatszani ennyi fps-hez is minimum egy rx 460 4 gb kel de az sokkal dragabb de inkabb egy gtx 1050 ti kene az meg aztan vegkepp draga hasznaltan mar az 40 ezer forint! Na meg a procim inkább már az alsokategoriat kepviseli jobban mint a kozepkategoriat ha a 2500k lenne meg az mar kozepkategoria lenne! a ram is kevés elvileg! Tobbi alkatrészre pedig nincs pénzem. tap remelem jo! Ezelőtt egy GeForce 210-es vga-m volt régen jó gamer kártya volt . De már gyenge 2012-ig vitte a jatekokat de mar akkor is voltak kisebb laggok 2011-ig lagg mentesen vitte a dolgokat! És mártámogatottsága sincs!
Jajj és a legfontosabbat ki felejtettem a videokat, nos van egy videos ! pl ebbol a videobol szetem az otleteket:
https://www.youtube.com/watch?v=Q5iWbme5ZYY
meg volt olyan vidije is ahol az i9 7920x jobban teljesitett jatekok alatt a 8700k-nal de a ryzen 9 1900x es 1920x meg annal is jobban
meg ahol az fx 9590 jobban szerepelt az i5 4670k-nal meg a gt 740 tenyleg erosebb a gtx 650-nel mert ez a vido azt mutatja: https://www.youtube.com/watch?v=-A3bkFNGjuo
ezek igazak
es pls trolokkimeljenek!
Én is valami hasonló helyzetben vagyok most HD 5770-ről kellene váltanom és hát az R7 370 nekem is nagyon tetszik, de még az elődje a HD 7850 is egy remek kártya. Sajnos a GTX-ek drágák, nem elérhetőek számomra az elődje 950-es 960-as aprón kitartják az árából, az RX szintén necces alsó szegmens, persze alacsony TDP szintjük végett jobb választás.
Nvidia fronton a valódi előrelépés a 1060-as lenne viszont nagyon húzós, talán ha bejönne az új széria lenne valami visszaesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!