Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox One, PS4 vagy Steam...

Xbox One, PS4 vagy Steam Controller?

Figyelt kérdés

2018. máj. 6. 18:36
 1/5 xKakashix ***** válasza:
xbox one vagy ps4, a steam controller nekem túl vastag (duci), xone meg ps4 között kinek mi, nekem hosszú játék után xone controlleren elkezd fájni a gyűrűs ujjam fogalmam sincs miért, úgyhogy nálam a ps4-é a legkényelmesebb
2018. máj. 6. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

steam controllert CSAK és kizárólag steamből indított játékkal használhatsz.

Ha tehát van egy Origin-es játékod, annál nem működik a steam controller. Ezzel kb el is mondtam amit tudnod kell.

Xbox One fogás szempontjából nekem jobban bejött.

2018. máj. 7. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fájni kezd az ujjam az xbox one kontrollertől, mert máshogy van az l3, xboxnál nemtom mi a neve, meg jóval kisebb az xbox kontroller, mint a ps4-é. Ez az én véleményem.
2018. máj. 8. 07:29
 4/5 xKakashix ***** válasza:
a legjobb igazából az lenne ha kipróbálnád mindet egy boltban, havernál stb. minden ember keze más, szóval lehet neked teljesen más lesz a véleményed
2018. máj. 8. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
XBox 360 kontrollerem van, esetleg az vagy XBox One. A Steam Controller szerintem kényelmetlenebb számos játékhoz, arról nem beszélve, hogy az anyaghasználata elég olcsó (értsd: vacak műanyag, recseg-ropog a megvétel napjától kezdve), ezt az XBox kontrollereinél nem tapasztaltam. PS4 kontrollerrel nincs tapasztalatom.
2018. máj. 9. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!