Fejhalgató forrasztás vagy összekötés?
nem lenne elég, mivel sok esetben elég fix a kábelhossz, tehát ha kivágod a hibás részt, nem garantált, hogy össze tudod kötni.
Aztán ott az árnyékolás kérdése is, mennyire sikerül jól összeraknod, hosszú távra meg a szigetelő szalagon található ragasztóanyag sem tesz épp jót neki.
Ha akarod, ess neki, max teljesen meghal :D
Akkor már zsugorcsővel csináld
És ezekben másmilyen erek vannak,le kell égetni a borítást.
Én se bíznám szervízre,2 hétre elkérik 10 perces meló miatt. Én egy ezresért megcsinálnám neked szakszerűen :D
1-2. köszi szia
3. köszönöm szépen mivel elég fiatal és drága hagyom békén.
de valaki megtudja mondani mit csináljak ha a kábel bontása ki van zárva?
Ennyire ne légy igénytelen. Fillérekből összekókányolhatsz egy forrasztót, ami erre pont elég: https://www.youtube.com/watch?v=GjN2VGdd0Kg
Veszel hozzá ónt, meg egy zsugorcsövet, és házilag meg tudod javítani normálisan.
Szerintem kábel megtörésre,szakadásra nem érvényes a garancia.(kimagyarázzák,h túlzott igénybe vétel,bla-bla-bla)
Ha magadnak javítod meg az élmény leírhatatlan (h az most + vagy - mindegy),és nem szabad elfelejteni,h megmaradnak a szerszámok a következő javításhoz is,ami nem csak fejhallgató lehet,hanem más műszaki dolog is... (és úgy már szerintem bőven vissza hozza az árát)
1-Forrasztó páka 1220Ft újonnan,bolha piacról elpusztíthatatlan retró kb. 1.000-1.500Ft
2-Forrasztó ón Sn/Pb:60/40% 380Ft
3-Egy szál zsugorcső kb. 150Ft
4-Csiszoló vászon (smirgli) egy kis darab csak akad otthon 0Ft,ha nem akkor egy tábla 187Ft
5-Van egy utolsó verzió.
"Fejhallgató kábel jack dugóval" , 1,5 méter hosszú, 196FT.
Beforrasztod a fülesbe,és nem kell zsugorcsővezgetni,szigetelő szalagozgatni,sebtapaszozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!