Új billentyűzet után nézek. Mit tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Maximum kb 30000-et szánnék rá. Néztem árukeresőn is, Roccat Horde aim, Steelseries apex 350 és Roccat Isku + force fx. Eddig ezeket találtam esélyesnek, de ha valaki tud jobbat ebben az ár érték arányban, azt is szívesen figyelembe venném.2018. máj. 5. 16:37
1/4 anonim válasza:
Nekem egy ilyen van:
Nagyon jó tényleg, de nem venném meg még egyszer. Annyival nem jobb, hiába mehanikus, mint amennyivel dárgább. Ráadásul, ahogy nézem, te sima membrános billeket nézel.
Egyszerűen nem éri meg ennyiért venni.
2/4 anonim válasza:
CM Masterkeys Pro M, Kingston HyperX Alloy például.
3/4 anonim válasza:
10 ezer forintnál többet egyetlen membrános billentyűzetért sem szabad kiadni. Ennyiért olyan mechanikust lehet venni, hogy hét nyelven beszél.
4/4 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt hogy 7 nyelven beszél?. Gondolom azt hogy jobb mint egy membrános de miben? Az első kommentelő is azt írta hogy annyival nem jobb a mechanikus, a másik meg hogy amiket néztem mechanikusak azokról hiányzik a numpad, meg a macro, média gombok. ( nem mindegyikről, meg néhánynál programozhatóak)
2018. máj. 6. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!