Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megérné fejleszteni?

Megérné fejleszteni?

Figyelt kérdés

Van nekek egy gépem.

Config:

Asrock FM2A68M-DG3+ alaplap

amd a6 5400k proci

msi geforce GT730 2gb videokártya

4gb ram

Olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy mit lenne érdemes kicserélni hogy jobb teljesítmény nyújtson.

Filmezni, böngészni, meg játékra se legyen utolsó.

A válaszokat előre köszönöm.

2018. máj. 4. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Túlságosan elb*szottul van összerakva a géped.

Net, filmezni ez is elég, de játékra már kb komplett csere kéne, persze ez függ az igényeidtől is...

De azért a 4 szálas proci már kb "alap", a 8gb ram szintúgy, és ez a kártya pedig felejtős normálisabb játékra. Persze csgo, lol, és hasonló kisebb igényű játékokra még jó lehet.

De apu-s cput nem veszünk ha raksz mellé videkártyát, mert felesleges.

2018. máj. 4. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Még régebben vettem, azt mondták hogy később akár fejleszteni is tudom majd, de akkor átbasztak 😂🤣🤣
2018. máj. 4. 11:07
 3/10 szántóvető ***** válasza:
filmezni meg böngészni ez is elég.a lapod támogatja az fm2+ procikat is,ha nem akarsz 105-ért új gépet építeni akkor 10-ért találsz a8 7600 procit,kb ugyanennyiért 8gb ramot és veszel valamilyen kártyát.a tápod milyen?
2018. máj. 4. 11:41
 4/10 szántóvető ***** válasza:
bocs,150-et akartam írni nem 105-öt.
2018. máj. 4. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Ebben az alaplapfoglalatban a legerősebb processzor az athlon 880k, de a legtöbb mai játékhoz az is túl gyenge. GT730 meg nem tudom hogy került ebbe a gépbe.

Jobban jársz, ha eladod az egészet és veszel egy újat.

2018. máj. 4. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően lehetséges fejleszteni, csak az nem biztos, hogy meg is érné. Ha leírnád, mennyi pénz áll rendelkezésre a célra, azzal sokat segítenél. Illetve a tápod típusát is kéne tudnunk.
2018. máj. 4. 14:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Approx 500w-s tápom van.(nem ismerem, de sztm gagyi.. Xd)

Pénz az van bőven, csakk nem akrok 100ezreket költeni egy számitógépre, ha egy gyengébb is kiszolgálhat. :D

Igény kb annyi, hoggy élvezhető minőségbe fusson rajta eggy Fortnite, vagy esetleg egy ARK! :D

De lehet nagyot mondtam :S

2018. máj. 4. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
ARK-hoz ez a platform mindenhogy kevés lesz, le kell cserélni az egészet.
2018. máj. 4. 20:13
 9/10 A kérdező kommentje:
A 880k, +izmosabb vidikari, +még 4 GB ram esetleg?? :D
2018. máj. 4. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, az a processzor kevés az ARK-hoz. Fortnitehoz jó, ha hozzácsapsz egy GTX1050-t használtan 35 ezerért és akkor az menni fog, de ott a fejleszthetőségnek vége.
2018. máj. 4. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!