Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom kikapcsolni az...

Hogyan tudom kikapcsolni az automatikus frissítést?

Figyelt kérdés
Telefonomon (Xiaomi Redmi 4x) a facebook és a messenger folyamatosan frissíti magát,pedig az összes beállításban letiltottam ezt.A play áruházban is ki van kapcsolva az automatikus frissítés.Tegnap is leszedtem egy régi facebook verziót,erre ma reggel újra lefrissíti,és eléggé zavar már.Mert az új verzió még ezen a viszonylag nagy teljesítményű telefonon se megy

2018. máj. 3. 10:43
 1/1 anonim válasza:

Annyit tudsz tenni a messenger ellen hogy a play áruházban a saját alkalmazások menüponton belül a frissitésekbe bele mész és le tiltod az automata frissítést. Ha a facebook app gyárilag benne volt/van a telefonodba akkor az rendelkezik egy vezérlővel is alias app managgerel körül belül azzal és kb azt kell le tiltani de nem ajánlom személy szerint...

Remélem tudtam segíteni...

2018. júl. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!