Pendrive formazasa?! Miert nem engedi?
Figyelt kérdés
AZ a gond hogy a pendrive-ot vagyis a stickemet irasvedete rakta a gepem! ha pedig formazni szeretnem akkor berakom NTFS-st es amikor rarakom h indit akkor errort ir ki meghozza azt h irasvedett es ezert nem lehet! MIERT? valaki segitsen2018. máj. 1. 19:02
1/4 anonim válasza:
Olyan lehetőség nincs, hogy jobb klikk windows intézőbe pendrive-re bal oldalt "tulajdonságok" és kivenni a pipát az írásvédettségről?
Egyébként nincs tippen ezen kívül.
2/4 anonim válasza:
Azt meg hogyan? Nem nagyon szoktam a Pendrive beállításaival törődni, de ránéztem gyors, és csak a rajta található fájlokat, illetve mappákat tudom csak írásvédetté tenni. Egyébként is, ha te ezt a saját gépről csináltad, akkor a gépednek, a helyi fióknak, ergo neked jogosultságod van kikapcsolni az írásvédettséget és formázni utána. Elvileg kivitelezhető.
3/4 anonim válasza:
Nem a Bitlocker meghajtótitkosításra gondolsz? Menj a vezérlőpultba és keress olyat, hogy "BitLocker meghajtótitkosítás". Ha ide belépsz, kilistázza az össze meghajtót és odaírja mellé, hogy bevan-e kapcsolva a titkosítás, vagy sem. Nagy általánosságban így tudod írásvédetté tenni a Pendrive-ot, vagy mint említettem, fájlonként és mappánként. Aztán lehet én nekem hiányos a tudásom és elsiklottam valami felett, ha így volna, előre is bocsi.
4/4 lali51 válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=KWUM6iwPKvA
E szerint meglehet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!