Össze tudna állítani nekem valaki egy viszonylag jó gépet?
Nem nagyon értek a gépekhez, már van némi fogalmam, de ez az egész még mindig nagyon kusza és bonyolult nekem. Elkezdtem összerakni elméletben egy gépet, de már az alaplapnál elakadtam.
Odáig jutottam hogy:
-FSP Fortron Raider S 550W 80 Plus Silver (tápegység)
-GIGABYTE R9 270x 2GB GDDR5 (vidikátya, már megvan)
ennél tovább már bonyolult, nem tudom mit éri meg megvenni, ami ár arány értékben jó. A lényeg hogy egy olyan gépre van szükségem amin elfut az ARK, PUBG, CS GO, Conan Exiles, GTA V és hasonló igényű/kaliberű játékok, többre nem nagyon van szükségem. Árban 160 ezer ft-ra gondoltam, nagyon max 200 ezer, és mindent újan szeretnék megvenni, esetleg leárazva (ebben nem változik meg a véleményem) Annyit talán még hozzá tudok fűzni hogy DDR3-as és 6 Magos gépet szeretnék. (monitor, billentyűzet, egér és ház nem kell)
Lehet egy két kérdésem?
Mi okból DDR3?
Miért pont 6 mag?
És így megjegyzem hogy a PUBG elfut de alacsony beállításokon és szerintem nagyon instabil lesz
Hát én most összedobtam egyet nézd meg és döntsd el:
Proci:
Alaplap:
RAM:
HDD:
Szerintem mindent beleszámoltam remélem nem hagytam ki semmit.
A RAM-ból esetleg vehetsz 2őt és dual channelbe teszed akkor lesz 167-170k körül a felsorolt alkatrészek ára.
Ha elég a 8GB akkor 140-145k kb az ár.
Később mindenképpen kelleni fog egy új videókártya mivel kicsit erős a gép hozzá és az a kari nem fogja sokáig jól bírni.
Edit:
Processzor hűtést kihagytam:
Szerintem jó lenne és ugye ezzel változik az ára az előzőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!