310 ezer forintból milyen gépet lehet összerakni?
Figyelt kérdés
Kéne egy elég jó gép 4K felbontáson játszanék még ha erős grafika kommpromisszumokat kel kötnöm akkor is ezen a felbontáson tólnám! és csak 310 ezer forintom van a gépre ennyi pénzből milyet tudok venni?2018. ápr. 28. 12:45
11/15 anonim válasza:
Akkor te jobban tudod.
Hozz ki ennyiből normális PC-t 4K-ra, kíváncsi leszek rá...
12/15 anonim válasza:
"De elvileg ossze hozható ennyi keretböl"
akkor mi tart vissza? hmm?
13/15 A kérdező kommentje:
Fos pcx miatt hittem azt, hogy 310 ezer forint mert telon a + áfát nem láttam! Es aakkor ha rá dobok még + 100 ezer forintot akkor az a pc amit a második irt az jo
2018. ápr. 28. 17:20
14/15 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy ha valaki 2160p-n akar jatszani akkor miért úgy gondolkodik hogy Low grafikán? Mivel szerintem a 4K-t úgy élvezi az ember ha legalább mediumon van. Ahhoz szerintem meg kell a 1080/1080Ti minimum és akkor ennyit a 300k-ról és még kell hozzá a többi alkatrész
15/15 xKakashix válasza:
#14 pontosan, ha 4k-n akar játszani az ember ott nem lehet spórolgatni, 4k lowon meg semmi értelme játszani, akkor már a full hd magas beállításnak is több értelme van, ezért mondom hogy gtx 1080 minimum, még egy gtx 1070-el is olyan 360k körül jössz ki szóval jah...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!