Monitor méret határ?
Van egy 24 és 22 colos monitorom, ezeket használom munkához. Windowsos távoli asztallal kapcsolódok egy másik géphez amin win10 és a munka programok vannak.
Arra gondoltam veszek egy 42 colos monitort pluszba, a 24 és 22-es pedig elforgatva lenne a jobb és bal oldalán.
Kérdések:
- Ésszerű használathoz nem túl nagy ez a felület?
- Távoli asztalon megy?
- VGA-t kell vennem. Egyet vagy kettőt? Milyet, milyen csatlakozókkal? A 22-es monitoromon van DVI, a 24-esen Displayport is.
---- Szerintem kicsit sem, ha asztalnál ülve használod.
- Távoli asztalon megy?
---- Nincs köze a méretnek ehhez, a felbontásnak van de sok gondot nem fog okozni ha 4K -se, szerintem.
- VGA-t kell vennem. Egyet vagy kettőt?
---- Ha kettőt veszel és összekötöd őket akkor is csak az egyik kimeneteit használhatod.
- Milyet, milyen csatlakozókkal?
---- Multimádiás felhasználásra szánt VGA (újonnan) például a GT 1030, olyan csatlakozókkal amikre szükséged van. Ha nem találsz olyat amin van DVI, még mindig vehetsz hdmi-dvi / DP -dvi átalakítót.
---- Szerintem kicsit sem ÉSSZERŰ, ha asztalnál ülve használod. Tehát DE, szerintem túl nagy, csak félreolvastam a kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!