Gtx 1060-nál van jobb vétel? (használtan, fogyasztás nem számít)
Tapasztalat.
Te miből gondolod h csökkenni fognak? :D
Most hogy leégett a Ramiris raktára sokan várnak hardver áremelkedést Magyarországon. De be lehet szerezni külföldről is a hardvereket. Ebből a szempontból lényeges hogy a külföldi árak már nagyjából megálltak mert lassult a Dollár és az Euro erősödése a Forinthoz képest és jöhet majd egy fordulópont. A megemelkedett Dollár a kriptopénzeket is nyomás alá helyezte (bányászat). Mire a Dollár ismét visszaesik még eltelhetnek hónapok. Kérdés hogy a Dollár jövőbeni gyengülése esetén mennyire indulnak be a kriptopénzek. Nyár végén kiderül. Ha netán erősödne még a dollár az még jobban odacsapna a kriptopénzeknek. Az Ethereum bányászó céghardverek korábbi megjelenése se tett jót széles körben a bányászati kedvnek.
Én se tudom mi lesz. Amit írtam csak a jelenlegi helyzet.
Akinek jó használt kártya is az vehet a hardverapróról. Most pl vannak 1060-as kártyák 1-2 év garanciával 60-70 ezerért. Csak ne felejtsétek elkérni hozzá a számlát vagy a garancialevelet és letesztelni néhányszor hogy ha instabil akkor még időben garanciáztatni tudjátok (ha egyáltalán tud a kereskedő adni csereterméket ezért ennek is jó utána nézni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!