Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elégséges ez így? (tápegység)

Elégséges ez így? (tápegység)

Figyelt kérdés
Bronze osztályú 300w-os tápom van. A processzorom fogyasztása maximum 65w tdp, az alaplapot nem tudom, 2x2gb ram, hdd és gtx 960. Se dvd meghajó se semmi nincs bedugva ami + áramot fogyasszon. Esetleg a ledek a gépházon. Tudom, hogy nagyon határeset, de bírhatja azért? Videókártya cserénél tartok.

2018. ápr. 26. 09:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A felsorolt kártyák minden mai játékot képesek futtatni, legfeljebb kompromisszummal. AC black flag meg nagyon régi játék, mindegyik maxon vinné.
2018. ápr. 26. 10:01
 22/24 A kérdező kommentje:
Használtan mennyit kéne rászánnom? Elég nekem a fix 30fps 720pn.
2018. ápr. 26. 10:02
 23/24 Toga Aty ***** válasza:

Ezen a linken kitudod számolni az energia fogyasztást,és kapsz javaslatot hogy mekkora az ideális tápegység az aktuális gépedhez,de vedd figyelembe hogy egy táp 6-7 évet megy és akkor milyen lehet az akkor várható fogyasztásod.Tehát egy gyenge táp elfog pukkanni és több kárt fog okozni,mintha most vásárolnál egy megfelelőt.

[link]

2018. ápr. 26. 10:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Neked egy GTX 750 Ti is bőven elég volna, már 20k alatt lehet találni szerencsével.
2018. ápr. 26. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!