Intel Core i5 8600 vagy Intel Core i7 8700?
16 gb ddr4 ram és Asus strix RX 580 OC 8 gb melle kene a vga mivel strix és gyári oc is van rajta + én is fel oc-ztam ezért egy referencia rx 580-nál szűk 30%-al körülbelül erősebb annyira erős mint egy 980 ti vagy egy 1070 nincs de pl az amd-re optizott hitman 2016-ba talán meg a GTX 1080-at is le pipalja! Tapegysegem pedig ez: Zalman ZM600-GVM 600W Bronze
!
Átlagos játékosként bőven elég neked az i5, sőt. Jelen pillanatban még élőben közvetíteni is bőven jó.
"de pl az amd-re optizott hitman 2016-ba talán meg a GTX 1080-at is le pipalja" Erre pedig: Határozottan nem pipálja le. A többire inkább ki se térjünk.
Amelyikre futja a keretből, mondjuk simán csak játékra az i5-8400 is több mint elég lenne.
VGA tuninggal azért óvatosan, nehogy az élettartama lássa kárát.
Tápegység, hát igen. Ha hinni lehet annak a 2 tesztnek, amit találtam róla, elég rossz választás volt. Jó, régebben olcsóbban kínálták, de szvsz még akkoriban is volt mérföldekkel jobb az árán.
azzal a táppal én se nagyon OC-zgatnék.. a kérdés meg olyan, hogy BMW vagy Lambo? amire van kereted..
de csak játékra bőven elég a BMW is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!