Dedikált videó kártya, vagy erősebb processzor? Többi lent?
Figyelt kérdés
Üdv. Szeretnék venni egy pc-t, de nem tudom, hogy melyik lenne jobb játékra. Köszi! :)
1: (i5-2500 3.7GHz turbo, 8GB RAM, 320GB HDD, GeForce GTX 1050 2GB)
2: (i7-2600 3.8GHz turbo, 8GB RAM, 320GB HDD, DVD-RW) <---- Ebben gondolom integrált a vidi kártya.
2018. ápr. 23. 09:57
1/7 anonim válasza:
Ha árban megegyeznek (bár ezt nem hinném) akkor nyilván az első. GTX 1050-ek jelenleg 40 ezer Ft-nál kezdődnek.
2/7 anonim válasza:
gtx 1050 messze jobb még az APU-s prociknál is, szóval az első.
Az is kérdés mennyiért kapnád ezt a kettőt, mert lehet jobban kijössz, ha olcsóbb a 2. és te veszel bele videokártyát.
3/7 xKakashix válasza:
igen mielőtt megvennéd nézz körül neten a felújított pc-k között, néhol találsz 60k-ért i5 + 8GB ram toronyházas gépeket, 40k-ért veszel bele egy vidi kártyát aztán 100k-ért van egy fas*a kis géped
mennyibe kerülnek ezek egyébként?
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor a vidi kártyásat veszem. köszi! :)
[link] itt vannak ezek a pc-k.
2018. ápr. 23. 18:19
5/7 xKakashix válasza:
115k-ért igazából egész korrekt, már én is nézegettem a gépeket ezen az oldalon, kivi lennék milyen márkájú kártyát tesznek bele mert azt ugye nem írják, ha megérkezik akkor majd dobjál már egy üzit légyszi, kivi lennék milyen gépet adnak
6/7 A kérdező kommentje:
Pár hét múlva fogom rendelni, csak előre kérdezősködtem. Ha nem felejtem el, akkor majd írok :D
2018. ápr. 23. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!