Mennyibe kerül egy olyan gép ami elviszi az idei évi játékokat full grafikán akadás mentesen?
Perifériák nélkül (billentyűzet, egér, monitor, hangfal stb.) akár 170 ezerből is megoldható, használt alkatrészek bevonása nélkül is!
G4560 (14-15k) + B250 alaplap (15k)
8GB DDR4 RAM (22-23k)
GTX 1060 3GB (80-90k)
+ vmi normálisabb gépház 8-10k
+ vmi normálisabb táp 15k
+ 1TB HDD/120GB SSD 10k /12k
Magyarán ez a kérdés egy burkolt "legyetek szívesek összerakni nekem egy gamer pc-t 250 ezerből" kérés volt igazából. :)
GTX 1070 esetében arra figyelj, hogy előfordulhat, hogy a Ti verzió olcsóbb vagy hasonló árban van, mint a sima GTX 1070. Ilyenkor nyilván érdemesebb a Ti változatot választani.
Ez például: [link]
nagyon megéri most.
Igazad van rosszul tettem fel a kérdést. És most nézem a kapkodásba elírtam a nevét is a vidikarinak. GTX1060 [link]
Ezt szemeltem ki az i5ös proci mellé. Igazából én úgy tudom, hogy a videókártya processzor és a ram ami játékoknál a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!