Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nemjó a hang hiába tettem fel...

Civil jani kérdése:

Nemjó a hang hiába tettem fel bármilyen audio drivert ezelött xp-m volt ott működött de váltottam Win 7-re és most néha van hang de csak egy nagyon picit de nem jó. Valami?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 20. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hááát olyan hardver ami XP-n működött, kevés rá az esély hogy WIN10 alatt is fog. A két oprendszer között eltelt ám 15 év!
2018. ápr. 20. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
De letöltöttem a netről több Realtek high definition audio eszközt és semmi Valami segítséget tudtok ajánlani?
2018. ápr. 20. 17:57
 3/6 CspCsj ***** válasza:

Biztos Realtek van a gépben?

Egyébként nem mindegy, hogy Realtek HD audio vagy Realtek AC97 programot telepítesz.

Laptop esetén annak pontos modellszámára, vagy asztali gép esetén az alaplap modellszámára rákeresve - a gyártó weboldaláról tölteném le az audio driver-t (Windows 7 esetén az XP-re kiadott is jó - persze a 32 vagy 64 bites rendszernek megfelelő)

Ha nem találsz semmit, akkor írd ide a modellszámot.

2018. ápr. 20. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos realtek van a modellszámomat nemtudom de az biztos hogy realtek mert eddig is az volt és ahogy újraraktam xp-ről win7-re már nem is jó a hang
2018. ápr. 29. 10:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Néha hallom a zenét és utána csönd van utána kb 2perccel késöbb megint hallom a zenét és utána nem ez mitől van????
2018. ápr. 29. 10:42
 6/6 CspCsj ***** válasza:

Újabb vagy régebbi driver-t próbálnék, de legelőször az audio-chip típusát keresném meg, pl. így:

Start menü > egyből írd: Eszközkezelő > fent a találatoknál indítsd > Hang-, videó- és játékvezérlők kategória > hangeszközön duplaklikk (High Definition audio?) > Részletek fül > Tulajdonságnál állítsd be a Hardverazonosítókat > alatta az Érték mezőt másold ki (jobbegérgomb > Másolás) > illeszd be ide (vagy internetes keresőbe).

[link]

2018. ápr. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!