Milyen átalakítót vegyek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy videokártyát: [link]
Van egy monitorom (Samsung SyncMaster 753DFX egy elég régi monitor) aminek csak D-Sub csatlakozója van! A videokártyának meg van DVI,HDMI, és DisplayPort csatlakozói. A kérdésem, hogy milyen átalakítót kéne vennem, hogy működjön? Köszönöm!
2018. ápr. 19. 15:08
2/9 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni?
2018. ápr. 19. 15:18
3/9 anonim válasza:
what the fuck? Ha meg tudsz venni egy videokártyát, akkor tudsz venni egy normális monitort is. Sőt, a monitor fontosabbnak tűnik. Erre a monitorra nem fogod rádugni a kártyádat, csak valami hdmi2vga átalakítóval. Nem látom értelmét, vegyél egy monitort.
4/9 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz? A videokártyát nem vettem, hanem kaptam.
2018. ápr. 19. 15:31
5/9 anonim válasza:
Ah, sry, elnéztem. De a válasz amúgy ugyanaz, vegyél hozzá egy rendes monitort. Amíg nem jön meg, bányássz vele egy kics ethert.
6/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Egyébként tudnál olcsóbb monitorokat ajánlani?
2018. ápr. 19. 15:46
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Hát így bemondásra LG és Samsung monitorokat javaslok, 27", IPS, flicker free, full hd. Kb. 55-60ezerbe kerülnek. Ennél kisebbet és olcsóbbat nem vennék, főleg, hogy játszani akarsz rajta, megéri az árát, hogy az ember egy jó monitort nézzen ki tudja, hány éven keresztül.
9/9 P.O.C. válasza:
Ez most komoly?! 2018 -ban még mindig képcsöves monitorral geccsolsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!