Mi a véleményetek erről a gépről?
Figyelt kérdés
Intel Core i3-8100
MSI Z370-A PRO Alaplap
Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2400MHz
Kingston A400 2.5 120GB SATA
Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3
FSP HEXA+ 500W
GTX 1050
2018. ápr. 13. 21:55
2/6 anonim válasza:
OK, de már megjelentek a H310 alaplapok. Ha azt vennél, máris lenne pénz GTX1050 Ti-re.
3/6 anonim válasza:
# 1: Miért ne kezdjen bele 16 GB ram alatt?
4/6 Fantom83 válasza:
Azért ne kezdj 16Gb ram alatt,mert a Jusc Cause 3-nak is legalább 12Gb kell,nem mai játék,és nem is nagy durranás amúgy.
(nekem 8GB-al úgy ment,h programmal mindent visszafogtam,leállítottam a gépen,és így is szaggatott,de ezt sejthettem amikor a kezdő képernyőn kiírta,h kevés a memória)
Később biztos nem bánod meg,h 16Gb-ot vettél...
5/6 xKakashix válasza:
Z370 chipsetes alaplap fölösleges i3-8100-hoz ha csak később nem tervezel egy k-s processzort és húzni szeretnéd, de én inkább spórolnék a helyedben egy 1050ti-re
6/6 anonim válasza:
A kérdező lehet nem is akar játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!