Elég erre ez a gép vagy teljesen kuka?
Figyelt kérdés
Processzor : Intel Celeron CPU 2.66 GHz
Memória 1014 MB Ram
Lapozófájl: használatban 247 MB, szabad 2193 MB
Elég analfabéta vagyok, ez egy ősöreg gép, még a szülői házban. A kérdésem az hogy annyira rendbe lehet rakni hogy az itthoniak tudjanak rajta internetezni meg YouTubeon videókat nézni? Vagy ez már ahhoz is kevés?
Semmi játék, semmi extra, csak szimpla böngészés
2018. ápr. 13. 11:33
1/6 anonim válasza:
Egy Xp vel még sima netre elég,de a videokártyától függően a Youtube már csak úgy 360p vel mehet.Úgy sejtem egy Socket 478as Cerka ez, manapság már nagyon gyenge, kuka kategória. WIN7 is lassú lenne rajt, Xp meg nem biztonságos.Úgy 15k ért lehet kapni használtan LGA775 ös C2D gépeket 4gb rammal, azokon kényelmes lesz a netezés.
2/6 anonim válasza:
Töltsd le ezt a progit: [link]
Az elsőt.Majd nyisd meg az alaplapot.Írd le mit ír ki.Megírom, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
3/6 anonim válasza:
Én most árulom 20-ért a régi gépem.Teljesen rendben van még játékra is alkalmas.Ha érdekel.:)
4/6 anonim válasza:
internetezni is kevés lesz, mert a mai weboldalak már igénylik a vasat. Szerintem hanyagold, mert olyan lassú lesz, hogy megőszülsz
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, igen elég sovány, ez mostanra kiderült nekem is.
2018. ápr. 15. 11:30
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. ápr. 15. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!