Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma a gépemmel...

Amlator12 kérdése:

Mi lehet a probléma a gépemmel? Videókártya alaplap? Winchester?

Figyelt kérdés
Tegnap úgy kapcsoltam ki a gépem,hogy frissítette a windowst. Ma mikor hazaértem kapcsolom be, és az eddigi 10másodperces betöltést megszokva most 5perc alatt nagy nehezen bedobta az asztalt. Viszont ha én googléra vagy akarmire kattintok,semit sem tölt be maximum a chromot nem túlozok kb 5perc töltés után. A cs-got amivrl játszok bese tölti semit sem inditt el. Nyomok egy jobb klikkrt hogy frissítsem az asztalt még a jobb klikket sem tölti be.. Mi lehet a probléma? Esetleges választ,segítséget nagyon megköszönök.

2018. ápr. 11. 16:38
 1/3 Robivosi ***** válasza:
Ha frissítés közben (amit nem szabad!!!) kapcsoltad ki a gépet, akkor az oprendszered sérült meg. Próbálj rendszer visszaállítást csinálni, az utolsó helyes működés idejére. Ha nem megy, akkor csökkentett módban rendszer helyreállítás, ha az sem használ, akkor újra kell telepíteni a rendszert.
2018. ápr. 11. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben! Megpróbálom:)
2018. ápr. 11. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Rendszer helyreállítás mrgoldotta. Köszönöm szépen segítségét 1000hála!:) Nagyon megilyedtem hogy valami komolyabb baj történt. További szép estét!
2018. ápr. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!