Miért nincs kép analóg LCD monitoron digitális kimenettel?
Van egy régi Samsung SyncMaster 713n monitor, ami először D-sub kábelen, majd egy DVI/D-sub átalakítón, majd egy aktív DVI/mini displayport átalakítón csatlakozik a VGA-hoz. Miért nincs rajta kép?
Sok az átalakító?
Akkor szerinted egy aktív DVI-I/mini display port átalakító megoldaná a problémát? Úgy látom ezek drágabbak is, mint a DVI-D átalakítók.
Sajnos erre nem figyeltem amikor vettem a mostani átalakítót.
"Akkor szerinted egy aktív DVI-I/mini display port átalakító megoldaná a problémát? Úgy látom ezek drágabbak is, mint a DVI-D átalakítók. "
Felesleges, mert aktív digitális-analóg konverter kell ahhoz, hogy rá tuddjad kötni.
Nem tudom miért használod ezt a displayport átalakítót, felesleges, ide egy aktív hdmi-vga átalakító kell, ha nincs a videokártyádon hdmi, akkor egy egyszerű dvi-d-hdmi adapterre lesz szükséged.
Milyen csatlakozók vannak a videokártyádon?
2 mini displayport van, 1 HDMI, meg 2 DVI.
Csak azért erőltetem ezt, mert 3 monitoros rendszert akarok csinálni és ehhez mindenképp szükséges egy displayportos kimenet. Az 1 HDMI-n és az egyik DVI-on már van egy monitor.
Ja nem jó. Most nézem, hogy pont a DVI-i/D-sub átalakító kell nekem, mert csak abban vannak az analóg jeleket továbbító pinek.
Akkor mégis csak az aktív DVI-I/mini displayport átalakítóval tudom megoldani, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!