Farming szimulátor 17 hibaüzenet?
Figyelt kérdés
A 3D rendszer nem készíthető elő.
Shaden model 3.0 szükséges.
Kérjük telepítse a legujabb videókártya meghajtó programot.
Nem tudom még milyen a videó kártya mert engem csak megkértek hogy segítsek. Holnap tudom meg milyen videókártya van a gépbe. A 15 ment rajta azt tudom. Valaki volt már így?
2018. ápr. 10. 12:33
1/2 anonim válasza:
Elég egyértelmű a hiba. Vagy nem elég a videokártya teljesítménye, ha van egyáltalán (csere kell, vagy venni egyet), vagy elég a teljesítménye de frissíteni kell a videokártya drivert, és azonnal kiderül. Ha frissíti és megy akkor örülhet, ha frissíti és nem megy akkor nincs shader model 3, tehát vennie kell egy ilyen kártyát (és persze minden egyéb feltétel teljesüljön a konfigurációban ami kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Én ezért használok ps-t... De régen gépen nyomtam én is
2018. ápr. 10. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!