Mi baja lehet a TV TUNER-emnek?
Smart TV DX-em van, és csak úgy egyik napról a másikra nem indul el. Próbáltam a windowst újra telepíteni, mindent próbáltam eddig. Talán a tuner ment tönkre hardverileg?
kép: [link]
nekem 2000 ft ért van Items pci stereo TV Tuner ITV-301
Astala-Vista kompatibilitásal fel lehet vnni fotozni beálitani hogy készenlétiböl felkeltse 20:00 kor és felvegye a foci mecset példának okáért meg ilyeneksüt-főz évek óta ajánlom nektek is hogy válts át
Még valami eszembejutott. A BIOS-t állítsd alapra, vagy biztonságosra (nem tudom mi a pontos meghatározás).
Nem lehet, hogy valamit elállítottál, és utána jelentkezett a probléma? Most nem tudom kapásból, de van valami olyan, hogy PCI beállítások (ha nem felejtem el majd megnézem pontosabban), és ott lehet állítani 32bit, 64bit, stb, és vannak eszközök amik kényesek, hogy ott mi van beállítva.
Még az is lehet, hogy valami újabban telepített eszk. útközik a tunerrel.
Ha egyik sem, akkor lehet, hogy mégis tönkrement, mindenesetre mindenképpen kipróbálnám egy másik gépen is.
PCI latency timer és nem bit csak szám van. Ezzel a PCI időzítését lehet állítani, nem lehet, hogy elállítottad?
Mindenesetre, ha valamennyire járatos vagy a BIOSban, akkor nyomhatsz egy alap beállítást, legfeljebb utána visszaállítod amit kell. Ha nem, akkor ne próbálkozz a Biossal, ne hogy elállítgass valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!