Érdemes új monitort venni, vagy milyen beállításokat használjak?
Sziasztok!
Van egy GTX1060-am, illetve egy i5 6600-am. Elgondolkodtam a monitor cserén, mivel egy BenQ GW2255-öm van, ami csupán 60Hz-es.
Kérdéseim:
-Ha veszek egy 75Hz-es monitort, de mondjuk vannak játékok, ahol nem tud a kártya 75FPS-t kipréselni magából, akkor az hogyan érinti a képet?
-Az Nvidia esetében a driver-ben mit jelent az Adaptive Sync? Utána olvastam, de ez az AMD Freesync techológiájával ekvivalens vagy tévedek? Az pedig nem működik Nvidia kártyával, akkor mit keres a driver-ben? Érdemes használni?
Nekem a fix 60FPS tökéletesen elég lenne, a gond, hogy jellemzően multiplayer játékokkal játszom, ahol a Vsync használata nagyon hátrányos az input lag miatt. Ha a Vsync-et kikapcsolom, akkor pedig bődületes lag-ok történnek.
Tudnátok esetleg javasolni valamilyen beállítást esetleg, vagy a monitor lecserélése oldja meg a gondot?
Köszönöm a válaszaitokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!