Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan am4 es alaplap ami...

Van olyan am4 es alaplap ami támogatja a ddr3 as ramokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok proci vásárlás előtt állok és szerintem am4 es foglalatú amd cpu t vásárlok majd de melle vennem kell majd egy uj alaplapot is mert a mostani fm2+ os. Ahogy nézegettem ezek az uj am4 foglalatú alaplapok már csak ddr4 kompatibilisek mert akkor az ram csere is sajnos.. Nincs olyan ami még ddr3 al is kompatibilis ?

válaszokat előre is köszönöm :)

2018. ápr. 7. 13:13
 1/5 szántóvető ***** válasza:
nincs.
2018. ápr. 7. 13:44
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ
2018. ápr. 7. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen alaplap, nem is lehetséges ilyen gyártani, mert csak ddr4 mamóriavezérlő van a processzorokban/apukban
2018. ápr. 7. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit én javasolhatok neked, hogy amit csak tudsz add el, ezzel is csökkentve a költségeidet. Nyilván így is fogsz valamit bukni, de kevesebbet :) Én is voltam hasonló cipőben, csak nekem még lehetőségem volt DDR3 RAM-okat használni. Bár nem hinném, hogy hosszú távon egészséges lett volna az úgy, mivel DDR3L RAM-okat használhattam csak volna, erre én használtam sima DDR3-at egy Skylake Pentium G4400 és egy Asus H110-es lappal. Max 2-3 hónapig ment így, de hiba nélkül.
2018. ápr. 7. 15:16
 5/5 kov74 ***** válasza:
Az Am4-es alaplapok már csak a ddr4-et támogatják tehát nincs ilyen.
2023. febr. 14. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!