Ha nincs a laptopomban CD lejátszó, akkor "csak" netbook?
Figyelt kérdés
Még valami. Mindenki laptopkénr hivatkozik rá, de olyan pici... én notebooknak szoktam nevezni, mert azt hittem az a különbség a kettő között, hogy az utóbbi kisebb, mind méretben, mind teljesítményben. De hogy is van ez?2018. ápr. 7. 12:34
11/13 A kérdező kommentje:
El tudod képzelni, mekkora örömmel tölt el, ha akár azon bosszankodom, hogy fúj a szél, és fel kell húznom a kapucnimat?
Nem akarok... NEM AKAROK EGY PERCIG SEM FOGLALKOZNI AZ ÉLET "NAGY" PROBLÉMÁIVAL
2018. ápr. 7. 19:21
12/13 anonim válasza:
#8, az én cégesem is dell, kb 600k a hardver és nincs benne, az előző hp ban se volt. De akkor s kedvedért, 95%ban nem raknak jobb gépekbe már optikai meghajtót
13/13 anonim válasza:
#12. Kíváncsiságból megnéztem egy netbook-laptopot forgalmazó oldalon,hát ott minden második laptopban ártól független van cd meghajtó.Ezért nem lehet kijelenti,hogy már nem tesznek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!