Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer PC-t szeretnék összerakn...

Gamer PC-t szeretnék összerakni, mit, mennyiért?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy bő évtizede nem foglalkoztam Gamer PCkkel, nem nagyon vagyok képben a jelenlegi trendekkel.

Nagyjából az az elvárás hogy minden új gamma fusson jól 1080pben, (nagyobb felbontás nem kell), részletgazdagon. Én olyan 40-50 fpsre már azt mondom, megfelelő.

Körülbelül mennyi pénzből lehet ma összerakni egy ilyen PCt? Csak az alapokat nézzük, monitor se kell. TEhát ALaplap, proci, vga, memória, HDD, táp.

Ak komfortzónám úgy 200k nettó körül ér véget. Ennyiből mindenképpen szeretném kihozni.

Köszi a válaszokat!

2018. ápr. 5. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
250e körül kijön. A ryzen processzorok jó árban vannak és jó teljesítményűek. Bár a mostani generációs intelek sem rosszak, csak picit drágábbak. Ram-ra ne sajnáld a pénzt és vegyél inkább ssd-t hdd helyett. Sokat számít. Igazából mondjuk te döntöd el, hogy merre indulsz az összerakás útján. Azt mondom, hogy használj gépösszerakókat. Pl PCX-nek az oldalán. Viszont inkább te rakd össze. Kókány munkát végeztek ott egy ismerősnek. De tájékozódni jó. Ott ha kiválasztasz mondjuk egy alaplapot akkor elméletileg a kompatibilis processzorokat, stb engedi hozzá válogatni. A végén kapsz egy tájékoztató jellegű összeget és meg is rendelheted akár máshonnan is a komponenseket. Videokártyára se sajnáld a pénzt szerintem.
2018. ápr. 5. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyémet a PCX-nél rakták össze és nagyon szép munkát végeztek. 200 ezerből is össze lehet rakni. Könnyű azt mondani, hogy ne spóroljon a VGA-val, mikor az egekben vannak az árak. Szerintem 8 GB RAM+GTX 1050Ti-vel ki lehet hozni egy jó gépet 200-ból.
2018. ápr. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!