Miért indul újra random a gépem?
Az a problémám, hogy a számítógépem random időközönként újraindul, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. Körülbelül 3-4 naponta. Mikor viszont ez nap rendszerességgel kezdett előfordulni, elvittem szerelőhöz. Azt sejtettem, a táppal van gond, a szerelő viszont azt mondta, hogy csak a hűtéssel. Tett is bele 2 új ventillátort (azóta kicsit gyorsabb is a gép).
Ez volt 2 hete, nem is volt azóta gond, de most megint újraindult. 2 éve van meg, eddig még nem volt újratelepítve. Vírus biztos, hogy nincsen rajta (abban a pillanatban, mikor írom ezt a kérdést, legalább is).
Egyszer kapott kék halált egy fél éve.
Mi lehet szerintetek a gond, és hogyan tudnám ezt orvosolni?
Elfelejtettem
Videokártya: GeForce GTX 950
Processzor: AMD FX (tm) - 6300 Six-Core
Memória: 16384 RAM
Op Rendszer: Windows 10 64bit
DirectX 12
hali ez pedig táp lesz nekem is ezt csinálta amig nemcsináltam semmit csak magában ment semmi god de amint youtub vagy játékot inditottam ujraindult ezt 4x csinalta utána nemvolt többé se hang lan és vga ami a lapon volt
szal en megnézettném jobban a tápot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!