Ehhez a konfighoz milyen tápot ajánlatok?
Figyelt kérdés
ház: Aerocool V3X
alaplap: Gigabyte GA-Z370-HD3
CPU: Intel Core I3-8100
RAM: Crucial 8GB DDR4 2400MHZ
GPU: MSI GTX1050 2GB GDDR5
2018. márc. 31. 17:51
1/7 anonim válasza:
egy 500W elegendő linkelni nem tudok most, keress egy jót :D
2/7 A kérdező kommentje:
Pontos típusra gondoltam a csatlakozók száma miatt, elég amatőr vagyok gépépítés terén.
2018. márc. 31. 18:33
3/7 MGéza válasza:
Ehhez a konfighoz nem kell semmiféle extra csatlakozó. Mennyi pénzt szánnál tápegységre? Cm Masterwatt lite legyen aránylag kevésért a választás, 500W ide túlzás, hacsak nem úgy gondolkodsz hogy későbbiekben ha erősebb kártyát vennél már legyen megfelelő számú pci-e csatlakozód.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem elég lesz a 400 wattos, egy új videókártya vétele még elég messze van.
2018. márc. 31. 20:04
5/7 anonim válasza:
Cooler Master Masterwatt Lite 400W, System Power 8 400W, Enermax Maxpro 400W.
Ezek közül valamelyik.
6/7 anonim válasza:
Be Quiet Pure Power 10 400W, ha belefér a keretbe. (Ha nem, az is jó, amiket fent írtak.)
Esetleg Straight Power 10 is lehet (+3-4k), ha később szorzózármentes processzorra váltanál.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
2018. ápr. 1. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!