Jól látom hogy megy le a videokártyák ára?
Figyelt kérdés
Én egy Gigabyte GTX1060 6gb G1 gaming-et néztem ki, szerintetek érdemes lenne még várni vagy vegyem meg?
Iponnál 130k raktáron. (ott ha annyi, akkor azt annyiért is hozzák ki :D )
November környéke óta néztem, akkor még 110 volt, aztán volt 180 is, most meg 130. Szerintetek folytatódik a csökkenés, vagy csak átmeneti? (Tudom ez csak jóslás lehet de ez van :D )
2018. márc. 30. 00:03
1/3 A kérdező kommentje:
Áh most néztem low kategóriát csak úgy unalmamban, ott semmi csökkenés nincs, akkor itt a felsőbb kategóriában miért van? Lehet tényleg megérné megvennem most.
(pl rx560 nevetséges ár, de még az 550 is, a 1050ti meg egyenesen legrosszabb ár-érték arányban van most ahogy nézem)
2018. márc. 30. 00:07
2/3 anonim válasza:
GTX 1050-et lehet még úgy-ahogy emberi áron szerezni (azt is kevés helyen), azon kívül szerintem katasztrófa, ami van. 1070-et láttam 1 helyen 160k-ért, az sem kevés, de máshol meg egyenesen horror árban vesztegetik.
3/3 anonim válasza:
Nem jól látod, ezek a kilengések főleg a forint-dollár közötti árfolyamingadozások miatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!