Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról MSI CX620-016XHU (link)?

Figyelt kérdés

Megér 177 ezret?

[link]

2010. jún. 11. 10:20
 1/2 anonim válasza:

Konkrétan erről a típusról nem tudok nyilatkozni....

DE!

Nekem MSI laptopom van.

2008 februárban vettem, 2008 augusztusban szervízbe vittem. 2009 augusztusban szervízbe vittem, úgyhogy "várom", hogy idén augusztusban is bedöglik-e?!

Az egész országban 1 helyen van szervíz, méghozzá Székesfehérváron.

Én budapesti vagyok. Itt van egy átvevőhely, ahonnan leküldik Fehérvárra, ott megcsinálják, visszaküldik Pestre, és mehetek érte. Mindkét alkalommal azt mondták, hogy 2 hét múlva várhatóan kész. Ehhez képest 1. alkalommal több, mint 1 hónapot vártam rá (2 nap híján 5 hetet), 2. alkalommal pedig 2,5-3 hetet.

Cseregépet nem adtak!

Úgyhogy ha jót akarsz magadnak, MSI-t NE vegyél!

Másrészről ha úgy döntesz, más típust veszel, akkor nézz utána, hogy hol van szervíz az országban, mert én itt csesztem el, hogy nem tudtam ezt, és amikor kellett, akkor derült ki, hogy csak Székesfehérváron van.

2010. jún. 11. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Támogatom az előttem szólót, az MSI-nek csak a marketingje jó, vagyis jót terjesztenek róla mint az állat, nem is rossz felépítésű, megér 177 ezret, az biztos, de ha jót akarsz MSI-t felejsd el!
2010. jún. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!