Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB3 probléma, mi rá megoldás?

USB3 probléma, mi rá megoldás?

Figyelt kérdés
HP 6305 MT asztali gép, sehogy se tudom WIN7 64bit alatt működésre bírni az usb3 portokat, HP oldalon vannak valami fájlok usb3-hoz (nem exe. fájlok) de sajnos nekem nem egyértelmű mit kell velük csinálni vagy ha másolni kell azt hova. Köszönöm előre is.

#USB 3.0 #USB3 #HP6305
2018. márc. 28. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
usb 3 pendriveról nekem sehogy sem sikerült felrakni a win 7-et sokféle megoldást próbáltam , gagyi usb 2.0 meg 1. felment lehet nálad is ez a probléma
2018. márc. 29. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
.inf file van a csomagban? Lehet, hogy elég arra rányomni jobb gombbal és telepítés. Előfordul, hogy nincs a drivernek .exe telepítője.
2018. márc. 29. 09:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem az az elvárás, hogy USB3-as portról feltelepíts a WINt arra jó az USB2 is. Hanem rendszer telepítés után tudjam használni azokat. :) Ha már van szeretném használni is :)
2018. márc. 29. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezeket a "nem exe" fájlokat lemented egy mappába.

Bemész az Eszközkezelőbe.

Megkeresed a nem működő eszközt. Kijelölöd.

Jobb gombos menü - Illesztőprogram frissítése...

Itt Illesztőprogramok keresése tallózással... és megkeresed a lementett mappát.

Ha minden jól megy így megtalálja, és telepíti a megfelelő drivert.

2018. ápr. 1. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia. A gépedhez itt vannak a driverek. Win7-hez ajánlott az összeset feltenni. [link]

Ahhoz, hogy USB 3.0-s portokat feltudja ismerni a géped fel kell tenni az illesztőprogramot: [link]

Letöltöd, next nexct next install. Ha elakadsz szólj.

2018. ápr. 1. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Tallóztasd be az eszközkezelőben!
2018. ápr. 1. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket. :) Ünnepek után erre még vissza térünk :)
2018. ápr. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!