USB3 probléma, mi rá megoldás?
Figyelt kérdés
HP 6305 MT asztali gép, sehogy se tudom WIN7 64bit alatt működésre bírni az usb3 portokat, HP oldalon vannak valami fájlok usb3-hoz (nem exe. fájlok) de sajnos nekem nem egyértelmű mit kell velük csinálni vagy ha másolni kell azt hova. Köszönöm előre is.2018. márc. 28. 23:30
1/7 anonim válasza:
usb 3 pendriveról nekem sehogy sem sikerült felrakni a win 7-et sokféle megoldást próbáltam , gagyi usb 2.0 meg 1. felment lehet nálad is ez a probléma
2/7 anonim válasza:
.inf file van a csomagban? Lehet, hogy elég arra rányomni jobb gombbal és telepítés. Előfordul, hogy nincs a drivernek .exe telepítője.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem az az elvárás, hogy USB3-as portról feltelepíts a WINt arra jó az USB2 is. Hanem rendszer telepítés után tudjam használni azokat. :) Ha már van szeretném használni is :)
2018. márc. 29. 12:25
4/7 anonim válasza:
Ezeket a "nem exe" fájlokat lemented egy mappába.
Bemész az Eszközkezelőbe.
Megkeresed a nem működő eszközt. Kijelölöd.
Jobb gombos menü - Illesztőprogram frissítése...
Itt Illesztőprogramok keresése tallózással... és megkeresed a lementett mappát.
Ha minden jól megy így megtalálja, és telepíti a megfelelő drivert.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Tallóztasd be az eszközkezelőben!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket. :) Ünnepek után erre még vissza térünk :)
2018. ápr. 1. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!