Egy telken lévő két különálló épitménybe hogyan tudok internetet létesiteni?
Köszönöm mindenkinek!
Wifivel próbálkoztunk de ha a kábeles netet használod akkor a másik épitményben beáll a wifi és semmit nem tudsz csinálni.Próbálkoztunk jelerősitővel is de nem lett jobb.Kérdeztem a szolgáltatót de azt mondta felesleges két előfizut köttetni tehát ezek kilőve.
A jelenlegi net elavult telefon kábelen jön ami két szálas meghát ez nekem kinai nem értek ilyesmikhez.
Szerintem le is fogják cserélni a régi vezetéket mert vagy 30 éves .Az üzletkötő viszont ajánlotta ezt a swits megoldást.Ha veszek egy 1gbyt-es két vagy három portos eszközt akkor ezzel működhet a dolog,Viszont azt is mondták hogy a szerelőknek nem kötelességük két helyre bekötni max ha megkérem őket és kifizetem a szerelés árát meg a felhasznált egyéb anyagokat.
A gyorsaság annyira nem érint persze ne várjak rá órákat de azért működjön.Remélhetőleg ha igy meg lehet oldani akkor akkor már mindkét helyen egyformán fog futni a net vagy a swits után lassabb lesz a jel a másik épitményben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!