8GB Ram elég játékhoz?
Figyelt kérdés
Új gépet szeretnék összerakni, de nem valami olcsó a ramok sem, DDR4 2400 MHz, 2X4GB elég? játékhoz? GTA5 Mafia 3 stb2018. márc. 26. 18:55
1/8 anonim válasza:
Egyenlőre elég. Viszont jobban jársz ha 1X8 Gb-ot veszel mert könnyebb lesz bővíteni ha szükséges.
2/8 A kérdező kommentje:
értem. de akkor nem fog futni Dual Channelben. Állítólag ha Dual Channelbe van a ram, jobb mintha single-be menne :)
2018. márc. 26. 19:02
3/8 Fantom83 válasza:
Maximálisan egyet értek az előttem szólóval minden tekintetben+kiegészítem azzal,h így semmi esélyed a Dual Channel-es problémákra ha 1X8GB-od van!
Én is Single Channel-ezek évek óta,nincs is bajom a memóriával.
4/8 Fantom83 válasza:
Ha teljesen egyforma ramokat veszel,gyártó,Mhz,késleltetés,minden egyezik,a gyártói oldalon ki van írva,h mehetnek dual-ban,akkor menni is fognak!
5/8 A kérdező kommentje:
értem. Tehgát ugyan úgy gyors lesz a gép meg minden? :) mert akkor maradok az 1x8GB-nál, aztán majd ha kész vagyok agéppel, veszek még egyet :) Köszi a segítséget :)
2018. márc. 26. 19:05
6/8 Fantom83 válasza:
Azt mondják,h jobb a Dual,de engem hidegen hagy,mert párszor már szívtam a dual Channel-es problémák miatt,kikopott a foglalat,nem látta az alaplap,kínlódás,hajtépés,mindne volt..
Köszönöm,többet Dual nem kell!
7/8 anonim válasza:
Már az előző kérdésed alatt is valaszoltunk. Ne legyen ennyire élettelen.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Milyen másik kérdés? Most irtam ki ezt a kérdést egyszer csak. Élettelen meg nem vagyok, dr köszi a választ, bár felesleges volt ezért a semmitmondó válaszért fáradnod.
2018. márc. 27. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!