Mennyit érhet ez a kártya ilyen állapotban?
Figyelt kérdés
képet kérésre küldök!
Doboza megvan
Kártya Típus: Asus Radeon R9 280.
Egy baja van hogy az egyik venti letört,nem vettem másikat hanem rátettem egy másik ventit,és tápcsatiról megy az. Elég jól ment így,60 Fok fölé sose ment a kártya! Mennyit érhet ez ilyen állapotba?
2018. márc. 24. 19:29
1/2 anonim válasza:
35-45 között mozognak az R9 280X árak hardveraprón, simát nem is nagyon láttam, de ahogy nézem a sima nem X-es gyengébb, + kis hibás, de én 30-at mondanék, sőt a mai vga hiány miatt én tuti 40-el raknám fel, 1 hét múlva levenném 35-re, +1 hét és 30-ra ha nem viszik.
Sok szerencsét.
2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg elsikerült adnom 30ba utánvéttel hardverapron.
Kiderül mi lesz,irtam a srácnak hogy majd +rep legyen majd kiderül h válaszol e.
2pozitivja van,utánvétből.1 hónapja van hardveren.
2018. márc. 27. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!