Lenovo Y27g Monitor vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék erről a monitoról véleményt látni !Akinek van kinek jött be ? Dilemmám van ,ez a monitor megtetszett játékra lenne a másik a a monitor az a (aoc g2460pg) a különbség köztük a a válaszidő a lenovonak 3 ms lassabb? gsyncel lenne használva !#aoc g2460pg #lenovo Y27g #4 ms
2018. márc. 22. 08:05
1/2 Barika11 válasza:
Lenovo még nekem sose volt, de van nekem egy AOC 144Hz-es monitorom. Ami furcsa benne se Freesync se Gsyncet nem támogat de egy átlagos monitorhoz képest óriási a változás. Meseszép folyékony kép szép színek és zero Screen tearing még a 60fps alatti tartományban se. 1ms az is.
A két monitor közti 50.000Ft (tetemes) különbség miatt én az AOC-ra szavaznék. Bátran ajánlom az AOC márkát nekem pozitív véleményem van róluk. Az enyém: AOC 2460FQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!