Normális, hogy a Chrome 100%-ig kihasználja a processzorom?
Mostanában azt vettem észre, hogy a Chrome ha fut a CPU 100%-on pörög, ráadásul össze-vissza fagyadozik a rendszer közben, szinte használhatatlan a gép ez idő alatt.
Egyébként egy i7 7700-ról van szó.
Normális ez?
JAJA csatlakozom, ezt add hozzá akkor:
Köszönöm a válaszokat. Közben kiderült, hogy igazából egy weboldal esetében lép csak fel ez a "különös" jelenség. Megnéztem munkahelyi gépen és ott is csak ennél az egy oldalnál van ez.
Ha a [nem engedi leírni gyakori] oldalra <filmezz><.eu> felmegy valaki és rákattint egy filmre, a CPU kihasználtság szinte azonnal 100%-ra ugrik. Na ezt magyarázza meg valaki :D
Igen. Ezek az oldalak átálltak erre az aljas módszerre.
A processzorod teljesítményét használja ki az oldal, hogy kriptovalutát bányásszon, azaz pénzhez jusson.
Ezek a bővítményeknek az adatbázisát egyfolytában bővítik, rengeteg bányász script létezik, én is kipróbáltam 2 bővítményt, arra az oldalra valóban nem jó egyenlőre egyik sem.
Egyébként meg nem is kell hozzá semmi, amikor a film indítási oldalra dob, akkor fel kell dobja ezt a feliratot:
Az oldal felajánlja "nemesen" ezt a lehetőséget.
Bekereteztem, hogy mire kell kattintanod: "cancel mining".
Ui.: Az előzőleg megnyitott oldalakat, ami a filmezz(pont)eu-val kapcsolatos, azokat zárd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!