Mit tegyek ha az egerem görgője néha nyikorgó hangot ad ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb. 3hete van egy a Cooler Master Devastator 3 egér és billyentyűzet kombó.
Az utóbbi 1-2 napban azt vettem észre,hogy az egér görgője néha nyikorog 1-2mp-re. Szerintetek mit lehetne ezzel tenni? Nekem nagyon idegesítő dolog és nem szeretnék újat venni. Kicsit zavaró,hogy úgy néz ki ennyit ér 13ezer. Trollokból és a fejhallgató felvétellel kapcsolatos kommentelők kérem ne írjanak. Komoly választ szeretnék kapni egy számomra komoly problémára.
A normális kommentelők segítségét pedig előre is nagyon megköszönöm.
2018. márc. 20. 14:41
1/3 anonim válasza:
Nálam is ez van. Túl sokat nem tehetsz, max ha tudod hová kell fújni, használhatsz WD40-et. Amúgy arra is készülj, hogy néha ellentétes irányba fog görgetést érzékelni, és lesznek gondok a Scroll Lock LED-del is.
2/3 anonim válasza:
Nekem is szokott nyikorogni, ha felfelé görgetek.
Ere is tudtok válaszolni nekem? https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen egerem van, én szilikon sprayt fújtam bele, azóta semmi gondom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!