Milyen laptopot erdemes venni 100-110 forint korul?
Netezesre, filmezesre es ilyen alap dolgokra kell, a lenyeg hogy egy ev mulva se lassuljon be normal hasznalat mellett.
Illetve nagy kulonbseg van 1360 es 1920 felbontas kozott ilyen hasznalatnal?
Mondanám, hogy informálódj egy laptopok értékesítésével foglalkozó üzlettel, de nem mondom. Volt, hogy hülyének néztek.
Erre a felhasználásra szerintem nem kell sok extra. Ennyi pénzből a te szimpátiádon múlik a választás.
Nekem, ami bejött: HP, Dell, Acer, Lenovo (ez utóbbinak viszont a design-je nem az esetem). Rossz tapasztalatom a Fujitsu-val volt. A szervíz lényegében le (se) sz.rt.
Viszont, arra figyelj, hogy memória legyen benne. Szeretnek nagyvonalúan elsikkadni a téma fölött eladáskor. Megveszed, azután a garanciális gépbe vásárolhatsz még RAM-ot, és akkor az eladón múlik, hogy megszeged-e a garanciális feltételeket vagy sem egy memória bővítéssel. Vagy helyben még vásárláskor belerakatod, így bizonyára drágább is. Sőt, lehet, hogy már vásárláskor tele van mind a két memória slot, és egy bővítésre nincs is hely, csak, ha a régi RAM-ok kimennek. Ez is plusz költség. Ezekre figyelj!
Ez a legolcsóbb, amiért pénzt adnék: [link]
2018-ban pedig már semmiképp nem vennék 1366x768-as gépet, egyszerűen minden programot, minden weboldalt már nagyobb felbontásokra terveznek. Ha pedig tartós és gyors gépet szeretnél, akkor ennyiért használt üzleti gépet kell venni és/vagy ssd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!