Hogyan tudom lemérni a gépem hőfokát?
Figyelt kérdés
gondolom programmal,és mennyi az idelális hőfok alkatrészenként? tudnátok olyant mutatni ami a videókarit is leméri? FX5200as sokat játszom és nincs rajta ventillátor,gondolkodom rakok rá egyet házilag össze dobtam csak nagy hangja van, de ha ajánlott akkor rárakom mindenképp.2010. jún. 10. 12:49
1/7 Osynho válasza:
Gpu-z, Everest kiírja a hőfokokat, persze csak akkor, ha van szenzor az adot hardveren. Ventilátort kötheted 5V-ra, akkor nem lesz hangos
2/7 A kérdező kommentje:
az a progi annyit ír hogy, temp1 xy fokos, temp2 xy fokos,temp3 stb... no de mennyi az ideálís fok? olyan program kéne ami konkrétan jelzi hogy miről ad infót nem ilyen temp akármi
2010. jún. 13. 21:49
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
aaaz igen,köszi, ez valami csúcs fasza programnak látszik,de annyira csúcs hogy nem igazán tudom értelmezni a dolgokat,csináltam egy fájlt amibe leirkálja a dolgokat,értelmeznéd nekem? már mint van e valami hiba vagy valami:
ment a zöld újj...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 14. 01:30
5/7 anonim válasza:
Nézd, ebben a hőfok nincs leírva de azt is jelzi a program a hardvereknél. Összességében ebből hiba nem derül ki max. annyi hogy nem egy erős gép .
6/7 A kérdező kommentje:
igen tudom nem egy atomerőmű :D ez van,erre futja
2010. jún. 14. 12:04
7/7 anonim válasza:
Processzor 60 fok a max (terhelés alatt) videókártya 80 fok (terhelés alatt) Alaplap 50fok Everest a hőfok méréshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!