Tápegység egészséges?
Sziasztok! Minap egyik ismerősöm számítógépe furcsa módon sokszor újraindult önmagától, ő a tápegységre "halálára" asszociált, miszerint az okozta a dolgokat. Így kíváncsiságból utánanéztem a dolgoknak az én gépemnél is, nem nagyon értetek hogy egy tápnál mik a jó értékek, így megnéztem a tápegységem Voltage-ét, illetve úgy olvastam, hogy a +3.3 +5 és +12 értékek +/-5%-os határban mondhatóak egészségesnek. Nos, igaz még csak egy szoftveres Voltage ellenőrzőt próbáltam csak ki (SpeedFan), de nem tudom mennyire pontos a dolog, így tőletek kérdezném meg.
Köszi előre is a válaszokat!
Tápegység típusa?
Egyébként simán lehetséges.
Én is a multiméteres műszerre szavazok,direktbe kötöd a tápot,és végig méred mindegyik ágát.
Árban nem vészes,ha jól emlékszem vas műszaki kereskedésben már valami 2400 Ft-ért megkapod az alapot.
Vagy a legközelebbi bolha piacon alkudsz egy retro analóg multiméterre...
Én az Approxot olyan messzire hajítanám el,h soha nem találnám meg! Kb két éve amikor tápot kellett vennem olvastam a visszajelzéseket róla,na azért nem vettem meg!
Szerintem ne várd meg,h a géped elkezdjen haldokolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!