Nekem pár hete volt hasonló gondom.(Fx6300+GTX 960+8Gb DDR3 HyperX )
1.eset-
A CPU-n kikeményedett a paszta,amikor megnéztem hőfok figyelővel 82C-ra ment fel a hőmérséklete toronyhűtés mellett is. Újra pasztáztam.
2.eset-
Bekapcsolás után nem sokkal indult újra. Kikaptam az alaplapi elemet,optimális beállítások,és kész.
Azóta minden rendben!
(ha ezek sem segítenek,akkor teljes újra telepítés,és kipróbálni egy másik táppal)
2018. márc. 17. 17:54
Tápegység elöregedését jelzi ez úgy tűnik. Nekem is hasonlóképp ment tönkre, először csak néha kikapcsolgat, pörög a ventije jó hangosan, aztán már egyre gyakrabban. Ne várd meg amíg teljesen tönkremegy. Milyen tápegység van a gépedben?
2018. márc. 17. 20:22
3/10 A kérdező kommentje:
Tápom kevesebb mint fél éve ment tönkre, akkor lett véve egy másik,(nem nagyon értek a tápokhoz), KeepOut és 900W(legalábbis a tápon 900 van de rendeléskor 700-at írtak :I )
4/10 A kérdező kommentje:
Tápcserekor lett újrapasztázva is és 1-2 hónapja raktam teljesen újra a gépet. Valami csatlakozási hiba nem lehet esetleg? Én már mindent próbáltam de már nincs ötletem.
Eléggé megbízhatatlan a tápod, az lesz a baj.
2018. márc. 18. 07:33
Talán egy legutolsó trükk:
Programmal (vagy Bios-ban) nézd meg,h a feszültségek ingadoznak-e (12V,5V,3.3V)
Ha össze vissza ugrálnak dobós a táp,nyárra lesz szoba ventilátorod belőle.
2018. márc. 19. 07:11
Mondjuk a Keep Out egy elég tré minőségű tápegység, egyáltalán nem kizárt, hogy haldoklik, a kritikán aluli kínai belseje ennyi bírt... Rá kéne szánnod tisztességes összeget egy jobb tápegységere, mondjuk CM Masterwatt litere, elég lenne 400W is.
2018. márc. 19. 07:14
8/10 A kérdező kommentje:
Legtöbbször böngésző használata közben indul újra amúgy...így is biztos hogy táp hiba? Meg ugye rendes újraindulás, minden világít meg forog ugyanúgy mint előtte csak újraindul a gép.
Ha tutira akarsz menni,szerezz egy minőségi tápot kölcsönbe,próbáld meg azzal.
Ha úgy jó,akkor tényleg dobós a tápod,nincs mese,venni kell másikat.
Ha akkor is fenn áll a hiba,akkor talán még a Bios frissítés,vagy újra rakása,kapcsoló gomb kontakt hiba ellenőrzés.
Több tippem nincs sajnos.
2018. márc. 21. 23:59
10/10 A kérdező kommentje:
Na sikerült másik tápot szerezni de böngésző használata közben még így is újraindul néha...nagyon tanácstalan vagyok :(
További kérdések: