Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo flex 10. nem megy a...

Lenovo flex 10. nem megy a billentyüzet. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
kaptam egy hibàs Lenovo flex 10 et. eredetileg win 8 volt rajta,, nem ment a billentyüzet. Ujra raktam az oprendszert, nem segitett a bajon. Tettem rà win 10 et, de igy sem megy,, nèha az egèr beindul, de nem mindig. Kûlsô billentyüzettel viszont müködik. Mi lehet a hiba?

2018. márc. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt már szétszerelve a gép?

Sokszor az összerakásnál nem jól teszik vissza a szalagkábelt, amellyel a billentyűzet kapcsolódik az alaplaphoz. ez kilazul/kicsúszik, így nem is működhet. Mivel az egér is ilyet csinál, szinte biztos, hogy szétszedték már, mert az általában külön szalagkábellel csatlakozik.

A külső billentyűzet usb porton üzemel, azért működik. Az is lehet, hogy a csatlakozónál kilazult. Egy hozzáértő szervizes 5 perc alatt visszaigazítja.

Amennyiben fizikálisan hibás ( kicsi a valószínűsége, de megesik), akkor vagy külső billentyűzettel és egérrel használod, vagy azt megjavíttatod, pl. itt:

[link]

Kb 20 ezerbe kerül egy gyári. Használtan, bontottat jelenleg nem találok.

2018. márc. 16. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Kôszônôm a vàlaszt,,mèg nem volt szètszedve ,, de lesz,,, megnèzem a szalagkàbelt,,,
2018. márc. 17. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Szètszedtem,,,megnèztem egy segitsèg videoot is,, ujra ôsszeraktam,, es szuper,,, minden ok,, lehet elejtettèk valamikor amiatt lazult ki valami benne,, Kôszônôm a segitsèget
2018. márc. 17. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ok. Örülök, hogy pénzkiadás nélkül megoldottad :-)
2018. márc. 17. 23:10
 5/5 fehérváripapa válasza:
azt a segitség videót megosztanád? nekem is ugyanez a probléma van flex 10-el, de nekem némelyik működik, némelyik nem, mielőtt ezt olvastam is szalagkábel érintkezés hiba gyanúm volt, most meg pláne...
2018. máj. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!