Ez most szerver gép? :o
2018. márc. 15. 09:49
1/15 A kérdező kommentje:
vagy valaki legyen szíves megmondani hogy ehhez a pc milyen ram kel.!? DIMM vagy SDRAM de DIMM asszem nem jó hozzá.
2018. márc. 15. 09:56
2/15 anonim 

válasza:

"Ez most szerver gép?"
Nem, egy szerver nem ettől válik szerverré.
-Megfelelő alkatrészek, redundancia, megbízhatóság, célspecifikus alkalmazások.
És elsősorban mit kell kiszolgálnia.
Web, FTP, Adatbázis, stb.
3/15 A kérdező kommentje:
aha értem de a ramra miért írj hogy szerver miikor ugyan olyanom van csak 4gb ba
2018. márc. 15. 10:37
4/15 MGéza 

válasza:

Nem, ez egy bussines(üzleti) kategóriás gép, ami akkor még igen újdonságnak számított amikor kijött. Irodai felhasználásra, cégeknek lett szánva elsősorban.
5/15 A kérdező kommentje:
értem és akkor ez a pc csak az SDRAM-ot támogatja igaz?
2018. márc. 15. 11:37
6/15 MGéza 

válasza:

Amit kinéztél az szerverram, de van olyan alaplap támogatja. Neked ugyanilyen van a gépedben, ebben biztos vagy? Milyen kód? A hirdetésben nem látszik, csak hogy dd3-8gb...
7/15 anonim 

válasza:

Norbi, meg lett mondva, sima asztali gépbe vettél szerver ramot, azért nem megy, pont.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
8/15 A kérdező kommentje:
nem vetem bele szerver ramot....... ez van benne!
2018. márc. 15. 12:07
9/15 A kérdező kommentje:
na szétszedtem a pc és ez a ram van benne: samsung 4gb 1600Mhz 1Rx8 m378b5173ebo-yko
2018. márc. 15. 12:14
10/15 A kérdező kommentje:
ja de most nem arról a ramrol van a szó... csak most pont azt akarom elkerülni... azt amit linkeltem azt néztem ki és ugyan ez van rá írva amit le írtam de oda van írva hogy szerver.... ezt nem értem! ja és amúgy a crucial ram azért nem jó mert DIMM és nem SDRAM.... nem szerver ram a crucial csak simán DIMM ami nem jó nekem
2018. márc. 15. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!