Ezzel a géppel elfognak menni a játékok?
2560x1080-as felbontason akarok játszani de nem tudom, hogy oda meg elég e a 2 mag 4 szál?! Vagy 4 fizikai mag kéne ha elég akkor kevesebbet költők ha nem akkor sajna kicsit költhetnek többet. Így tervezem össze rakni a gépet:
Ramból elég valamelyik a 2 közül [link]
Vagy inkább ez?
Videokartya pedig használtan lesz 60 ezer forintért Radeon rx 480 oc
El fognak menni rajta, de ekkora felbontáson nem fullon az biztos. 8gb ram sem elég minden esetben, a cpu sem mindig lesz elég.
Ez a tápegység nem a legjobb döntés.
rx480-at pedig szinte biztos, hogy nem fogsz találni 60k körül.
Már találtam rx 480-at annyiért! Szóval akkor a 2 mag 4 szál nem biztos, hogy elég lesz. na meg akkor inkább veszek több MHz-s ramot az hátha dob egy kicsit rajta még ha 8 gb akkor is meg veszem ezt a ramot [link]
És nem tudom, hogy azt, hogy cpu sem lesz minden esetbenm elég. Azt a proci erőségére értetted e! Vagy a csak 2 fizikai magra! De találtam egy olcsóbb megoldást még pedig az amd-t eleinte i5 6400-at akartam venni! De ez így olcsóbb és 4 mag ez ígyis: [link]
Ha valóban a 2 maggal van baj?!
propceszor CPU
L2 cache 2 MB <- ez kevés ...
legalább 6-8mb vagy 12mb
AMD nem nagyon ismerem
inkább i5 7400
vagy új i5 8400+ Z370 alaplap
a nagy kérdés mindig az, hogy mit akarsz játszani vele.
Nézd meg a legdurvább játékot és keress rá a system req-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!