Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Működhet ez az átalakító?

Működhet ez az átalakító?

Figyelt kérdés

A videókártyámon csak hdmi, displayport és dvi csatlakozó van, a monitoromon pedig d-sub. Arra lennék kíváncsi, hogy ez az átalakító működne e ilyen helyzetben?

[link]

2018. márc. 12. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
volt hasonló aktív átalakítóm az működött mondjuk csak 1280x1024 re használtam. plusz nagyon gyenge minőségű a kialakítás szóval könnyen szakad a kábel.
2018. márc. 12. 22:12
 2/4 Argloss ***** válasza:

Nekem van Mini DP - VGA átalakítóm. Megy 1920x1080-ba és a hangot is kivezeti plusz kábellal. Egy év alatt még nem ment tönkre. (mondjuk aluminium, meg nem volt ennyire olcsó)

Kérdéses, hogy az általad linkelt az milyen minőség.

2018. márc. 12. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
nem biztos, az ilyen olcsóbb átalakítóknál vagy menni fog, vagy nem. Láttam már olyat, ami ment, meg volt olyan is, ami nem.
2018. márc. 13. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. márc. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!