Apple termékek esetén mi a különbség az apple.hu-n drágábban megrendelhető termék és a más oldalakon megrendelhető olcsóbb termékek között, amik látszólag pontosan ugyanazok a termékek?
Figyelt kérdés
Pl egy mac mini MGEM2MP/A cikkszámmal az apple.hu-n 179.990 Ft, míg mondjuk a focuscamera.hu-n látszólag ugyanez csak 144.800 Ft
Van bármi különbség a kettő között, pl garanciális, vagy bármilyen egyéb szempontból? Vagy valamit nem vettem észre és valójában nem ugyanarról a modellről van szó?
Köszi a válaszokat.
2018. márc. 12. 11:38
1/6 anonim válasza:
A hivatalos oldalakon mindig nevetségesen drágák a cuccok
2/6 A kérdező kommentje:
tehát semmi különbség nincs?
2018. márc. 12. 15:15
3/6 anonim válasza:
Minden esetre érdekes, hogy a nemtudomkikvagytok.hu majdnem forintra pontosan "egy ÁFÁnyival" olcsóbb.. Más különbség valószínűleg nincs (bár ebben sem vagyok teljesen biztos), ha van gyomrod az ilyesmihez, vásárolj bátran. Csak ne Mac Mini-t, azt tényleg nem éri meg venni ennyi pénzért sem.
4/6 A kérdező kommentje:
2018. márc. 13. 11:54
5/6 anonim válasza:
Vannak az áfacsalók, és vannak akik valamivel olcsóbban adják. Meg van amikor előző modellt kapsz olcsóbban, viszont ez csak a pontos típusszám alapján derül ki.
6/6 anonim válasza:
Ők inkább szabadulnának tőle akár áron alul :-) Amúgy a modell a "legújabb", ilyen CPU-val korábban nem gyártották. A legújabb azt jelenti, hogy 2014...
Amennyire én tudom hivatalos forrásból rendelve nincsen túl nagy kisker árrés ezeken, ezért gyanús mindig, ha kb. 27%-kal olcsóbb, mint az Apple Store-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!